Internet prodaja: 069 616 625
|
Veleprodaja: 021 6621 748
| |


Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj tekst da bi saznali koja su Vaša prava i obaveze prilikom isporuke. Molimo Vas za razumevanje po pitanju dogovorenog roka isporuke, učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da kupljene proizvode dobijete i pre dogovorenog roka. 

Ukoliko se desi kašnjenje duže od 48h molimo Vas javite nam se kako bi zajedno rešili problem na najbolji način po obe strane. 

Uzmite u obzir da kurirska služba subotom i nedeljom ne isporučuje robu i da u radne dane ne spadaju subota, nedelja i državni praznici. OBAVEZNO - odmah nakon istovara robe prvo pregledajte pakovanje uređaja i uverite se da nema nikakvih fizičkih oštećenja ambalaže pre nego što potpišete prijemnicu. 

Ako pri pregledu zaključite da je pakovanje oštećeno niste u obavezi da primite paket i možete odmah da reklamirate isporuku kuriru brze pošte. Ako je pakovanje neoštećeno a niste odmah u mogućnosti da otpakujete i pregledate proizvod fizički, molimo Vas da uredjaj pregledate najkasnije u roku od 24h od trenutka isporuke. 

U slučaju da postoji skriveno oštećenje kontaktirajte kurirsku službu i uputite prigovor na uslugu transporta. Obavezno sačuvajte transportnu ambalažu kako zbog utvrdjivanja kako je do oštećenja došlo tako i zbog eventualnog povrata uredjaja. 

U svakom od neželjenih slučajeva neophodno je da kurir sačini zapisnik kako bi reklamacija bila obrađena i na kraju uvažena. Naknadne reklamacije na fizička oštećenja uređaja koja su nastala u transportu se neće priznavati, te Vas molimo da iskoristite svoje pravo na vreme. 

Oštećenja koja se ne vide na pakovanju, a nastala su prilikom transporta robe, možete u roku od 24h prijaviti na reklamacije@cityexpress.rs ili na 0800 30 93 000. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice možete kontaktirati i DekorDom na telefon 069-606-403 ili mail decordom@numera.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing