Internet prodaja: 069 616 625
|
Veleprodaja: 021 6621 748
| |

DekorDom POKLON KARTICA

OPŠTE ODREDBE I USLOVI KORIŠĆENJA

1. Poklon kartica (u daljem tekstu, Kartica) je vlasništvo izdavaoca NUMERA DOO NOVI SAD, Ćirpanova 1a, Novi Sad, Srbija, PIB: 100 729 429. Držalac Kartice je samo depozitar.

2. Kartica važi isključivo u Srbiji i može se zameniti za proizvode iz bilo koje DekorDom prodavnice u odgovarajućem iznosu Kartice.

3. Cena Kartice se može platiti bilo kojim vidom plaćanja prihvaćenim u DekorDom prodavnicama. Kartice nije moguće platiti putem druge Poklon kartice.

4. Pored zakonskog prava da raskinete ugovor o kupoprodaji, na način predviđen u Opštim uslovima kupovine na stranici dekordom.rs, povraćaj bilo koje još nekorišćene Kartice prihvata se pod sledećim uslovima: Kartice kupljene u bilo kojoj DekorDom prodavnici moguće je vratiti u roku od 30 dana od datuma kupovine.. Bilo koji preostali iznos na Kartici ne može biti refundiran ili zamenjen za gotovinu.

5. Držalac Kartice može koristiti Karticu samo jednom. Nije moguće korišćenje trošenje iznosa sa Kartice u više različitih kupovina. Moguće je kupiti proizvode u iznosu većem od vrednosti Kartice, uz doplatu drugim vidovima plaćanja prihvaćenim u DekorDom prodavnicama.

6. Na proizvode kupljene Karticom u bilo kojoj DekorDom prodavnici primenjivaće se opšte odredbe i uslovi važeći i za sve druge proizvode kupljene u spomenutim prodavnicama.

7. Kartica kupljena u bilo kojoj DekorDom prodavnici važi do isteka kalendarske godine u kojoj je kupljena. Nakon isteka perioda važenja, Kartica se ne može obnoviti ili se koristiti za kupovinu proizvoda, niti je moguće potraživati bilo kakav neiskorišćeni saldo Kartice, te u tom smislu nemate nikakva druga potraživanja.

8. Kartica je hartija od vrednosti na donosioca – legitimacioni papir. Držalac je isključivo odgovoran za korišćenje i brigu o Kartici. U slučaju krađe, gubitka ili oštećenja Kartice nije moguća zamena iste. Ipak, NUMERA DOO može zameniti Karticu u slučaju promene njenog formata ili ukoliko Kartica sadrži grešku od momenta izdavanja.

9. Kartice koje su izvorno pribavljene na nezakonite načine, uključujući falsifikovane Kartice, nevažeće su i nije ih moguće koristiti za kupovinu proizvoda, niti je moguća refundacija cene istih.

10. Karticu nije moguće koristiti u svrhe reklamiranja ili promocije proizvoda ili usluga koje na tržište stavlja treće lice, koje nije izdavalac Kartice, osim u slučaju prethodnog pisanog pristanka izdavaoca Kartice.

11. Kupovina/ ili korišćenje Kartice podrazumeva potpuno prihvatanje ovih odredbi i uslova, koji su kupcu bili učinjeni dostupnim pre kupovine Kartice i koji su dostupni i u bilo kojoj DekorDom prodavnici ili na dekordom.rs. NUMERA DOO zadržava pravo da u bilo koje vreme izmeni ove odredbe i uslove.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing