Meni

Na sve  račune koji ne idu na neki od načina odloženog plaćanja u svim maloprodajama kao i na sajtu www.dekordom.rs (na nivou korpe) koji prelaze 5.500 din odobrava se 10% popusta a na račune koji prelaze 25.000 odobrava se 15% popusta.

Svi artikli na računu ulaze u sumu korpe (uslov 5.500 ili 25.500) ali se Popust lep od 10% ili 15% neće obračunati na artikle koji su već na trajnom sniženju ili nekoj od Akcija a koji su jasno označeni narandžastom bojom.

Sve podatke koje unosite na našoj online prodavnici koristimo isključivo u našoj kompaniji tako da možete biti bezbedni da Vaše podatke nećemo davati trećim licima. Nastojimo da što realnije prikažemo sve proizvode, odstupanje je moguće. Zabranjeno je kopiranje i preuzimanje bilo kog dela internet prezentacije.

Copyright 2020 Numera doo. All Rights Reserved. Web development:CMS by Global Webmasters - Izrada internet prodavnice i SEO by www.wbsdigital.com

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing